Shadow
Shadow
   

 

Wij zijn een modern bouwbedrijf met specialisaties verspreid over diverse diciplines, zoals nieuwbouw, renovaties, turnkey projecten, grote industriële concepten en onderhoud.

Kennis, ervaring en know how spelen een belangrijke rol. Maar ook de juiste man op de juiste plek, een open communicatie, korte lijnen en directe verantwoordelijkheid voor onze medewerkers zijn aspecten die bepalend zijn voor het eindresultaat.

Veiligheid is volledig geïntegreerd in ons bedrijf zodat dit voor onze medewerkers een tweede natuur is geworden.

35 jaar Wilmink-Oosterveld heeft ons geleerd hoe de markt in elkaar steekt, waar prioriteiten liggen. Een lange periode waarin tal van ontwikkelingen hebben plaatsgevonden. Wet- en regelgeving, het bouwbesluit, certificering, veiligheidsvoorschriften en subsidie- en garantieregelingen zijn slechts enkele zaken die vragen om voortdurende aandacht.

Als moderne bouwonderneming volgen wij de ontwikkelingen op de voet en proberen deze waar mogelijk een stapje voor te blijven. Zodat wij u niet alleen in bouwkundig opzicht, maar ook in totale dienstverlening optimaal van dienst kunnen zijn en blijven. Wij bieden een 24- uur service waardoor u er zeker van kan zijn dat in spoedgevallen uw probleem snel opgelost wordt.

Bouwbedrijf Wilmink-Oosterveld b.v. is lid van stichting Woningborg, Bouwgarant, Fundeon, in bezit van VCA 2* en heeft een award ontvangen van Graydon als financieel gezond bedrijf.

 

  Wist u dat de

  6% regeling in de bouw

  uitstekende kansen biedt.

Shadow

Shadow

Shadow