Shadow
Shadow

Wij realiseren graag voor u een kantoor, bedrijfspand of ander utiliteitsgebouw. Hierbij besteden wij veel aandacht aan aspecten als gebruiksgemak, duurzaamheid, milieu- en energietechniek. Om duurzaamheid structureel te verankeren in uw bedrijfsvoering is ook duurzaamheid van het pand van groot belang. Duurzaamheid gecombineerd met esthetiek en comfort geeft een representatieve oplossing voor relaties, bezoekers en werknemers.

Voldoet uw bedrijfspand niet meer aan de gestelde eisen, wilt u meer ruimte, of is een andere uitstraling gewenst, dan kan een verbouwing een reële optie zijn. Samen met u denken wij graag mee over de nodige aanpassingen met creatieve ideeën.

Wij zijn succesvol met het upgraden en renoveren van bestaande gebouwen, zodat ze weer klaar zijn voor een nieuwe toekomst. Het betreft zowel renovatie en uitbereiding van bestaande kantoorcomplexen als de transformatie van bedrijfshallen met het oog op een nieuwe bestemming.

Onze complete service- en onderhoudsdienst is uitermate flexibel en efficiënt. Uiteraard zijn onze vakmensen snel ter plaatse om in geval van schade direct reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Wij kunnen u een passend meerjarenplan bieden. Het uitvoeren van complete onderhoudswerkzaamheden, variërend van dagelijks onderhoud tot grootschalig onderhoud, behoort tot ons takenpakket.

Wanneer een pand toe is aan groot onderhoud, is het een uitgelezen moment om na te denken over energiebesparende maatregelen, comfort en beleving. Wij denken daarbij actief mee over het toepassen van milieu- en onderhoudsvriendelijke materialen en energiebesparende maatregelen.

Iedere opdracht beschouwen wij als nauwkeurig maatwerk. Daarom kunt u rekenen op kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid. Wij bieden altijd concrete garanties, transparante afspraken en duidelijke overeenkomsten. Ontwerp, uitvoering, planning en budgetbewaking zijn bij alle bouwwerkzaamheden sleutelbegrippen. Wij doen zo nodig ook de subsidieaanvragen en begeleiden de opdrachtgever bij het indienen van bijvoorbeeld bouwaanvragen en milieuvergunningen.

 

  Wist u dat de

  6% regeling in de bouw

  uitstekende kansen biedt.

Shadow

Shadow

Shadow